Biokandalló – érzést, hangulatot kapsz

Biokandalló-Paris-fehér

Képzeld csak el, hogyan is mutatna egy kandalló a szobában amiben vidám kis lángok táncolnak, fénnyel és meleg érzéssel megtöltve azt.

Nem sok helyen láthattál még bioetanol kandallót, hisz Magyarországon újdonságnak számít. Vannak falra akasztható, szabadon álló és asztali változatai is, így biztosan megtalálod a lakásodba illőt.

Biokandalló-XXL-6-2

Biokandalló a lakberendezés szempontjából

Nagy előnye, hogy nem kell miatta fúrni-faragni, átalakítani így akár panelban is elhelyezhetjük. Emellett nem csak elhelyezni könnyű, de egyedi, dekoratív, elegáns és különleges design elem.

Ha unod már a nappali vagy a hálószoba egyhangúságát, akkor a biokandalló tökéletes megoldást kínál. Hisz milyen jó is az élő láng mellett meginni egy forró teát vagy egy romantikus estét eltölteni kedvesünkkel. Érzéssel és hangulattal tölti meg a szobát.

Különböző méretű és stílusú biokandallók közül válogathatsz. Akár a szoba közepére, az asztalra vagy a falra szeretnél egyet elhelyezni, hidd el, csodálatosan fog mutatni. Nem mellesleg mindenki meg fog lepődni, hogy milyen „csodaszerkezetetek” van.

Gyermekedet és kisállatodat sem kell féltened, mivel a speciális bevonatú üveg biztonságosan elszigeteli a lángot a kíváncsi kis mancsoktól. Ez típus függő!

Miért jó a biokandalló?

Nem csak stílust és meghitt hangulatot hoz a házba, de számos más előnye is van a biokandallónak:

  • nincs szükség falbontásra, átépítésre sőt kéményre se
  • nem keletkezik füst és káros anyag az égés során
  • valódi tűz lobog a biokandallóban
  • egyszerű és tiszta működtetés

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük