CSOK igénylés

Házikó

A CSOK igénylése 2015. július 1-jétől lehetséges, azóta már több változtatást is eszközöltek rajta. CSOK igénylés, CSOK igénylés menete, CSOK igénylés feltételei.

CSOK igénylés menete

A CSOK-ot minden esetben banknál kell intézni, itt kell benyújtani az igényt. Az azonban nincs megszabva, melyik banknál, ez szabadon választható.

Ha csak a CSOK-ot igényled (és CSOK hitelt nem), akkor a bank bírálati díjat számolhat fel, ami a támogatás összegének 1,5%-a, de legfeljebb 30.000 Ft lehet.

Olvass tovább a CSOK igénylés menetéről, kattints és tudd meg, mivel kapcsolatban kell nyilatkoznod és milyen dokumentumokat kell benyújtanod CSOK igénylés esetén. CSOK igénylés menete részletek >>

CSOK igénylés feltételei

A CSOK igénylés feltételeit három csoportba oszthatjuk:

  1. személyi feltételek (tehát, hogy kik vehetik igénybe)
  2. gyermekekre vonatkozó feltétek (meglévő vagy előre vállalt)
  3. ingatlanra vonatkozó feltételek (megvenni vagy felújítani kívánt)

Olvass tovább a CSOK igénylés feltételeiről, kattints és tudd meg, milyen feltételek tartoznak a fenti három csoportba. CSOK igénylés feltételei részletek >>

A CSOK igénylésről készült írásunk tájékoztató jellegű. A benne lévő adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel gyűjtöttük össze, de az esetlegesen kimaradt részinformációk miatt érdemes szakemberhez fordulni a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) igénylése előtt.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük