Nappali szekrénysor: Stílus, anyag, ár

nappali szekrénysor

Nappali szekrénysor kategóriák

A magyarországi nappali szekrénysor felhozatal nagyon kiszámítható, mind stílusában, mind formavilágában. Leginkább a fóliázott, más néven laminált bútorokat lehet megvenni, ezek képezik a közép kategóriát.

A fenyőből készült nappali szekrénysor, árban körülbelül azonos az igényesebb fóliázott darabokkal. A minőségibb, igényesebb fenyőből készült, pácolt, kezelt felületű nappali szekrénysor, már eggyel magasabb kategóriát képvisel. Árban ugyanúgy, mint minőségben.

Nagyon magas minőségű, gyönyörű tömörfa szekrénysorokat lehet vásárolni. Ezek között van olyan, ami vad cseresznye fából készült. A korpusza, és minden eleme tömör fa. Ehhez a bútorhoz rendelhetők extrák is, luxus igények kielégítésére:

  1. gránit pult
  2. spot lámpa
  3. csillapított csukódású, minőségi BLUM fiókcsúszók
  4. különleges füstös üvegek

Nappali szekrénysor:ötletek

nappali szekrénysor

A fenti képen látható nappali szekrénysor, követi a legújabb divatot, trendet. A színvilág természetes, a stílus minimalista. Mégis, ebben a szekrénysorban, megtalálhatóak a legjellegzetesebb funkciók, elemek.

Tipikus jegyek, amik a mai modern nappali szekrénysorokban legtöbbször visszaköszönnek:

Oldalt álló, nyitott polc, középen a Tv, felszerelve a bútor panelre. Alatta kocka formájú zárt pakolós elem, néhány belső rekesszel. Középen asztal, ami a keleti „zen” stílusra emlékeztet. Nekem tetszik az a cikk-cakk könyvespolc. Vicces, feldobja az egyhangú, egyenes vonalú bútort.

Ezeket az elemeket szabadon variálhatjuk. Esetleg vitrinnel, zárt ajtós, akasztós elemmel. Vagy akár egészen mást is érthetünk nappali szekrénysor alatt:…

Nappali szekrénysor kicsit másképp!

A következő képeken két nappali szekrénysort láthatunk. Az egyik a minimál stílust, a másik egy konzervatívabb, klasszikusabb stílust képvisel. Nem feltétlenül kell a laminált bútorelem, vagy a drága tömörfa nappali szekrénysor a lakásba.

Ha a modern, letisztult és puritán tereket szeretjük, elég egy két polc, ami a legszükségesebb dolgok elhelyezésére elég.

classic enterieur

Aki a klasszikus enterieurt kedveli, íme egy szoba, amit nem a mai bútoráruházakban található darabokkal rendeztek be. Tizenkilencedik századi hangulatot idéz:

szekrénysor

Nappali szekrénysor:árak

Legtöbb esetben körülbelül 85000 és 150000 forint között mozog, egy-egy középkategóriás, laminált nappali szekrénysor ára

A fenyő bútorok kicsit drágábbak, de az igényes, tömörfa darabok nagyon magas árkategóriát képviselnek. Az áruk elérheti az 1 milliót, mind a fa, mind a laminált külföldi, pl luxus kategóriás olasz bútorok esetében

További információt találsz a nappali szekrénysorokról és berendezésről itt!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük