Panel fürdőszoba ötletek

cica a mosdókagylóban

Kis fürdőnek is lehetsz büszke gazdája. Nincs szükség hatalmas terekre, hogy otthonossá és kényelmessé varázsold fürdőszobád. Lehetőséged itt is rengeteg van.

Akár a színekkel vagy a berendezésekkel szeretnéd különlegessé vagy egyszerűen csak széppé tenni fürdőszobádat nem kell messzebb menned. Íme, néhány panel fürdőszoba ötlet, ami segíthet.

Ötletes megoldások panel fürdőszobákba: Mi kell nekem?

Fürdőszoba tervezésnél sem mindig az a legjobb, amit mi szeretnénk, így érdemes erről szakemberrel konzultálni, hogy kivitelezhető e szívünk vágya.

Elrendezés szempontjából, nehéz megmondani, mi a jó és a mi a rossz. Ezt magadnak kell eldöntened, melyik az az elhelyezés, amelyik életvitelednek a legmegfelelőbb. Érdemes azonban nem túl zsúfolni a fürdőszobát!

Cica a mosdokagylóban

A legnagyobb fejtörést az ablak hiánya vagy mérete szokta okozni. Erre is számos megoldás van!

panel_furdoszoba (7)

Ennél a fürdőnél az ablak problémája nem játszik, de ha mégis, akkor is gyönyörűen nézne ki! Habár ez a fürdőszoba még nem készült el teljesen, már láthatod is mennyi lehetőség van benne.

Barna fürdőszoba esetén meg van az esélye, hogy túl sötétnek tűnik a fürdőszoba, de a jó megvilágítással ezt egyszerűen áthidalhatod.

A fényerőszabályzós lámpák ilyen esetben tökéletesek lehetnek. Lágyabb fénynél meghitt és nyugodt érzéssel tölt el a fürdés élménye.

panel_furdoszoba (5)

A színes lámpa vidámságot és színt visz a szobába. Ha panel fürdőszobákról beszélünk, bizony oda kell figyelned milyen színeket használsz.

Panel fürdőszoba ötlet: A hangulatvilágítás is zseniális megoldás. Egyszerű és mégis elérhetjük vele a kívánt hatást. Többféle színben is kapható.

panel_furdo

A kis ablak ellenére nem sok fény áramlik be. Hangulatvilágítással nagyon szépen ki lehet emelni ennek a fürdőnek a szépségét is. Ha színes hangulatvilágítást alkalmazunk, különböző hatásokat érhetünk el. Elrendezésben és csempézésben nagyon szép.

Panel fürdőszoba ötlet: Az üveg fal remek megoldás lehet, ha keskeny fürdőnk van, egy ablakkal. Ezáltal nem rekesztjük el a fényt a szoba többi részétől.

panel_furdoszoba (6)

Szükség esetén sajnos kicsit zsúfolt lesz a fürdő, de ügyes kiegészítőkkel ezen is tudsz segíteni. Egy hangulatosabb zuhanyfüggöny és egy-két kisebb dekoráció otthonossá teszi csöpp kis panel fürdőszobád.

panel_furdoszoba (4)

Vagy lehetsz kissé furfangosabb is, ha helyet szeretnél spórolni. Egy fürdőszobában számtalan lehetőség rejlik, csak észre kell őket venni.

panel_furdoszoba (2)

Alapvetően ez egy átlagos kis fürdőszoba, nagyon jó elrendezéssel. Ez egy ideális panel fürdőszoba.

Mit változtatnál meg ezen a fürdőn? Kis gyakorlásképpen engedd szabadjára a képzeleted és alakítsd át, rendezd be ezt a panel fürdőszobát kedved szerint. Ugye mennyi lehetőség van?

Ötletes megoldások panel fürdőszobákba: Nekem ez nem elég!

Még több ötletet szeretnél? Itt megtalálod őket: „Gyönyörű fürdőszobák, de vajon mi teszik őket azzá?” „Csempe ötletek a fürdőszobádba”

Képforrás: Sarah Barker; Brett and Sue Coulstock; puritēs; Julia Julia; tinyfroglet; lily nymph; Camelia TWU

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük