Fürdőszoba ötletek: titkok, fotók, amik segítenek a fürdő berendezésénél

fürdőszoba

Inspirálódj, ötletelj és less el néhány titkot! Nézd meg, milyen fürdőszoba ötletek azok, amik praktikusak és izgatják ma a fantáziát. Ha kicsi, vagy nagy a fürdőszobád, vagy ha most akarsz építkezni, neked való ez a cikk!

Nézz be a különböző stílusokba, egyszerűbb és luxus igényeket kielégítő megoldásokba!

Elsőre ismét, essen szó a fényről. Kedvencem a lakberendezésben. Naggyá, fénylővé, meleggé teszi a tereket a természetes fény. Jó ha a fürdőben van ablak, csodálatos hatásokat lehet elérni.

Egyik kedvencem ez a stílus. Fantasztikus, hogy ilyen nagyok az ablakok, de a fürdőkád is nagyszerű. Egyszerű formájában felidézi a régi fürdő dézsákat. Letisztult, puritán stílus, és a természetes fény barátságossá, vonzóvá teszi a helyiséget. Az ember szinte vágyik arra, hogy azonnal belecsobbanhasson ebbe a kádba.

fürdőszoba

Ezen a képen is hasonló érzése támad az ember fiának, lányának. Szintén régies kádforma, a modern fürdőszoba egyszerű stílusában. Csobbanásra inspirál, kényelmes, kellemes felszínű és nagyon hangulatos a régi stílusú csaptelep. Az ablak pedig külön élmény minden fürdőben.

fürdőszoba kád

Fürdőszoba ötletek: burkolatok, amik hangulatossá teszik a helyiséget

A legkülönbözőbb csempe fajták találhatóak ma már minden barkács áruházban, vagy kizárólag erre specializálódott boltban, üzletekben. Most két különleges burkolatot mutatok, amik meleg, barátságos fürdőszobai hangulatot teremtenek.

Az egyik, a kavics mozaik. Saját kezűleg is elkészíthető. Érdemes egy-egy kisebb fal, vagy padló felületet burkolni vele. Rendkívül egyedi, és kreatív megjelenést biztosít. Alkotó kedvűek színesre festett kavicsokat is használhatnak.

fürdőszoba burkolat

És most hadd szóljak a kedvencemről, a téglafalakról és burkolatokról. Szerintem ideális fürdőszobában. Rendkívül meleg, otthonos, természetes érzést áraszt. Varázslatos tud lenni tusolóban is, de az egész fürdőszoba fal, nyers téglából, ideális választás a természetes, rusztikus megoldásokat kedvelőknek. Ezen a képen, a természetes kőből, vagy márványból készült mosdókagyló is gyönyörű.

tégla fal

Fürdőszoba ötletek: luxus igényeket kielégítő burkolatok

Az Andrea design, lakberendező, tervező cég gyönyörű „Sicis” márkájú, üveg mozaik csempe burkolattal készülő fürdőszobájának a látványtervét szeretném megosztani! Érdemes megnézni, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő gyönyörű igényes fürdőszobát, Szakos Andrea tervezésében:

fürdőszoba 1 fürdőszoba2 fürdőszoba 3 fürdőszoba 4

Fürdőszoba ötletek közül, néhány különlegesség

Nagyon különlegesek ezek a rézből készült mosdókagylók. Nem minden nap látni ilyet és tökéletesek fürdőszobában. A vörösréz színe és anyaga megint csak a régies stílust idézi. Akár lehetne ez egy régi középkori kastélyban is!

fürdőszoba csap fürdőszoba csap 1

Mindig nagyon zavar, ha nem látom, mi van a fiókban, a szekrényben. Érdemes, led szalagot használni, ha sötét a fürdő, az alábbi képen a fiókban lévő tárgyakat minden gond nélkül meg lehet találni…

fürdőszoba hangulat világítás

Ha valami különlegességre vágyunk, és szeretjük a spanyol kertek hangulatát, vagy legalábbis valami hasonlót szeretnénk, érdemes ilyesmivel próbálkozni:

spanyol csap

Képek: Szakos Andrea – enteriőr tervező – Andrea design

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük