Hogyan találjuk meg saját stílusunkat egy modern nappali berendezésekor?

nagy ablakos nappali

Inspirálódj és ötletelj! Álmodd meg a legjobb modern nappali berendezését!

A legtöbb modern nappali, szinte kötelező elemei, a szekrénysor, – ami a mai bútor piacon szabadon variálható – és az ülőgarnitúra. A szekrénysor a trendi, modern stílus szerint, már nem a régi funkcióval bír.

Nem fontos a zárt nagy akasztós, vagy polcos rész, akár egészen más konstrukcióban is gondolkodhatunk. A minimalista stílus rányomja a bélyegét a modern nappali berendezésére. Szekrény helyett nagyon egyszerű pár darab kocka elem is elég a tv állványnak, pár könyvnek és kész a szekrénysor

nappali

A modern nappali ülőgarnitúrája, egyszerű formákból, szögletes elemekből áll. A vásárló dönti el, milyen variációt igényel. Kinyitható legyen, vagy csak ülő kanapé.

nappali ülőgarnitúra

A modern nappali színvilága

A fősodratú trend szerinti színek a természetet idézik. Fa, fém, föld, vászon, nyers színek és a kontrasztok. Fekete, sötét barna és a fehér. A műanyagok korában megnőtt az igény a természetességre minden területen. A belső és külső építészet is egyre jelentősebb alkotásokat hoz létre ennek jegyében.

A fekete és a fehér kontrasztjából nagyon szép, nyugalmat árasztó lakótereket lehet megvalósítani.

modern nappali világos nappali

Egyszerűség, látvány, funkcionalitás: modern nappali

Ötletes, kreatív kivitelezéssel és fantáziával, nagyszerű, praktikus bútordarabokat lehet kitalálni. A képen a fehér asztal elforgatható, alatta tároló rekesz rejtőzik.

nappali ülőgarnitúra 1

Látványos és lenyűgöző ez az álmennyezettel és beépített paravánnal kombinált nappali. A loft stílus egyik eleme a nyers téglafal, szintén izgalmas, vidékies hangulatot ad, ennek a professzionális, csodás térbeli megoldásokkal elvarázsolt lakótérnek.

nappali 1

Nappali és konyha kombinációja a modern nappali lakberendezésében

nappali és konyha

Fekete, fehér, természetes színek, kő, fém, faburkolat, érdekes térbeli hatású mennyezet és FÉNY! Ez jellemzi ezt a szép nappali+konyhát. Hatalmas üvegajtók, üvegfal, a terasz a nappali folytatása. A természetes fény csodálatosan fénylővé, otthonossá varázsolja az amúgy kemény anyagokból megépített helyiséget.

nappali és konyha 1

Kis méretű, „retro” modern nappali

Kis szobában is meg lehet valósítani érdekes, sajátosan testreszabott, egyedi kreatív ötleteket! Nézzétek ezt a kis „retro” stílusú nappali szobát. Nagyszerűen visszaadja a 60-as, 70-es évek hangulatát.

A recept: ha van egy egyszerű kanapéd, szerezz két, támla nélküli 4 lábú széket, lomtalanításról kukázz egy kopott lakkozott furnér asztalt, majd másolj pár korabeli plakátot, és bekeretezve akaszd a falra. Egy izgalmas, vibráló mintázatú szőnyeggel dobd fel a szobát, és szerezz kiegészítőnek néhány hasonló mintájú párnát, illetve asztali lámpát.

Ha kis szobába tervezünk nappalit, elég EGY ötlet és ahhoz pár kiegészítő elem, tökéletes, egyedi hangulatot lehet teremteni! Ebben az esetben mindenképpen a „kevesebb a több” elv kell, hogy érvényesüljön.

retro nappali

A fény csodája, a modern nappali hangulatában

Az alábbi fotókon a természetes fény megsokszorozza a lakás szépségét. Nem kell más hozzá, mint óriási ablakok, üvegajtók, üvegfalak és egyszerű, modern és nyugalmat árasztó stílus

nagy ablakos nappali nagy ablakok

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük